Telefoonnummer

06 18758183

E-mail

info@fanneno.nl

Openingstijden

op afspraak.

Het meest voorkomende probleem waar we in onze (westerse) maatschappij tegenaan lopen zijn geboorteproblemen. Veel van de problemen waar we dagelijks mee rond lopen is te herleiden naar onze geboorte, denk hierbij o.a. aan hechtingsproblematiek, perfectionisme en onzekerheid. 

In mijn praktijk zijn er 2 mogelijkheden voor rebirthing: de traditionele manier waarbij je fysiek de geboorte herbeleefd of in de Urim-code stoel. 

Fysieke herbeleving geboorte 
Hierbij gaan we door middel van ademhalingsoefeningen terug naar de veilige plek in de baarmoeder. Tijdens deze ademhalingsoefening kunnen er al diverse blokkades naar boven komen die ook met de geboorte te maken hebben (bijvoorbeeld het loslaten van controle of paniekaanvallen). In de meeste gevallen zullen er meerdere sessies nodig zijn om uiteindelijk bij de geboorte uit te komen, dit alles in overleg.  

Rebirthing in de Urim-code stoel 
Je kunt ook de hergeboorte beleven in de Urim-code stoel. Hierbij is het fysieke aspect een stuk minder maar de beleving hoeft hierdoor niet minder intens te zijn. Een groot voordeel is dat je een stuk sneller bij de geboorte terecht kan komen doordat we niet eerst door de gehele ademhalingsoefening heen hoeven.  

Het uiteindelijke effect van beide technieken is hetzelfde. In beide gevallen doen we na de tijd nog een tijdlijn, waarbij je letterlijk stapje voor stapje door dit leven gaat en bij elk pijnpunt stil staan. Hierbij zal je zien dat het eerst nog de oude gevoelens oproept maar door de nieuw gekregen inzichten een kwestie van interpretatie is geweest.