Telefoonnummer

06 18758183

Email

info@fanneno.nl

Openingstijden

op afspraak.

Door de loop van de tijd zijn onze chakra’s vervuild geraakt. Dit komt door gebeurtenissen die wij hebben meegemaakt in dit of een ander leven of energieën die zich aan ons zijn gaan hechten.  Hierdoor kunnen we in het dagelijks leven weinig energie hebben, ons futloos voelen of het gevoel hebben dat we niet vooruit lijken te komen.  

Vooral de onderste chakra’s zijn ons ‘afvoerputje’ geworden, hier zit veel ballast in opgeslagen dat we nu los mogen gaan laten. Hoe hoger we in de chakra’s komen hoe minder ballast we tegen zullen komen dat ons in het dagelijks leven belemmert.  

Voor het opschonen van de chakra’s maak ik gebruik van de Urim-code stoel en bijbehorende templates. Wil je de chakra’s goed opschonen houdt er dan rekening mee dat hier meerdere sessies voor nodig zijn. Daarom is het mogelijk om uit onderstaande pakketten te kiezen: 

 

Losse sessie

Een losse sessie kost € 60,00 per uur. Een sessie duurt gemiddeld 1 a 1,5 uur.

Chakra's opschonen 6

De kosten voor dit pakket zijn € 450,00. Betaling in 1 keer of in delen is mogelijk, ook de frequentie van de afspraken is in overleg. 

Dit pakket bestaat uit:
– Intakegesprek
– 5 behandelingen in de Urim-code stoel
– 1 klankschaalhealing sessie

Chakra's opschonen 12

De kosten voor dit pakket zijn € 800,00. Betaling in 1 keer of in delen is mogelijk, ook de frequentie van de afspraken is in overleg.

Dit pakket bestaat uit:
– Intakegesprek 
– 11 behandelingen in de Urim-code stoel
– 1 klankschaalhealing sessie