Telefoonnummer

06 18758183

E-mail

info@fanneno.nl

Openingstijden

op afspraak.

De energie en het gezicht achter Fanneno is Matthijs Nicolai. Op een nuchtere wijze maak ik de verbinding tussen het spirituele en het alledaagse. Geen gekkigheid als dat niet nodig is.

Al van jongs af aan zie en voel ik wat anderen niet altijd zien. Omdat het heel natuurlijk voor mij is gaf ik hier niet veel aandacht aan, het hoort er toch gewoon bij? Tot ik een jaar of 17 was ging dit ook prima.

Toen zag ik op een mooie doordeweekse ochtend iemand naast mij in bed liggen. Iemand die er niet was, maar die ik wel zag. Na de eerste schrik heb ik al mijn moed bij elkaar verzameld en ben ik gaan communiceren, puur uit intuïtie.

Zo is het balletje gaan rollen. Ik kreeg hulp om met deze ‘nieuwe gave’ om te gaan, een wereld ging voor me open. Na verloop van tijd verschoven mijn interesses en raakte het ‘spirituele’ op de achtergrond.

Na de geboorte van onze dochter begon de spirituele kant steeds meer naar voren te komen, ik voelde een connectie met mijn dochter die ik niet kon verklaren. Ik was nieuwsgierig naar meer. Vanuit die nieuwsgierigheid kwam ik in aanraking met Urim-code stoel van Monique Timmers. Na 1 keer in deze stoel gezeten te hebben was ik om.

Na het volgen van verschillende opleidingen ben ik er klaar voor. Het biedt mij genoeg handvaten om jou goed te kunnen behandelen en hopelijk nieuwe inzichten te geven.