Telefoonnummer

06 18758183

E-mail

info@fanneno.nl

Openingstijden

op afspraak.

Ik heb Fanneno gevraagd om het appartement te reinigen waar ik binnenkort ga wonen. Het gaat om een oud pand en daarom wilde ik graag dat oude energie weggehaald zou worden. Ik ben erg gevoelig hiervoor en wilde geen ‘last’ krijgen van vorige bewoners. Het voelt nu nog beter dan voor het reinigen en ik vind het een fijn idee dat het nu ook beschermd is tegen energieën van buitenaf.

(energetische huisreiniging)

Onlangs heb ik mogen kennismaken met de Windroos therapie. Geheel onbevangen ben ik in de stoel gaan zitten. Het was een bijzondere ervaring. Ik hoefde niets te doen maar heb gevoeld dat er rondom mij van alles gebeurde. Mijn vraag om verlichting voor te hoge spierspanning is zeker beantwoord. Tot mijn verbazing bleek ik na de behandeling veel soepeler dan voorheen. Het is een aanrader. 

(behandeling in de Urim-code stoel)

Ik ben onder de indruk hoe helder voelend Matthijs is. Dat hij beelden ziet en voelt, die zo kloppen bij mijn gevoel. Mijn verhaal was even verhelderend als verrassend. Renate stelt precies de goede vragen. Het voelde zo warm en goed en vertrouwd met hun samen. Het is een fijn afgestemd team. Ik ging weg met een heel erg opgelucht gevoel. Magie bestaat, dat weet ik al lang maar dit was weer een bevestiging, dat als je er helemaal klaar voor bent om oude beperkende stukken los te laten het ook daadwerkelijk gebeurd. Mijn gesprekken in de familie met mijn zussen en moeder bevestigde het alleen maar ze voelden ook de lichtheid. Ik ben jullie heel erg dankbaar.

(behandeling in de Urim-code stoel i.s.m. Renate Veenings)

Zeker een aanrader! Heb gisteren de klankschalen healing gehad, zoals ik vannacht heb geslapen dat is heel lang geleden. Bedankt Matthijs!

(klankschaalhealing)

Nadat ik bij Matthijs ben geweest durf ik beter mijn stem te uiten zonder 100x na te denken hoe of wat ga ik zeggen. Morgen ga ik zelfs mantra zingen :D. En ik neem mijn drum anders waar, ik denk dat dit door mijn 3e oog komt. Ik twijfel minder over wat ik weet of voel. Kortom, het heeft mij enorm geholpen!

(behandeling in de Urim-code stoel)

Fijne klankschaalsessie gehad. Mathijs zelf en de omgeving stralen rust uit waardoor je direct op je gemak voelt. Een aanrader.

(klankschaalhealing)