Telefoonnummer

06 18758183

E-mail

info@fanneno.nl

Openingstijden

op afspraak.

Deze klankschaal healing komt oorspronkelijk uit het oude Atlantis en is bedoeld om je meridianen met elkaar te synchroniseren en de chakra’s uit te lijnen en op elkaar af te stemmen. Hierdoor gaat je energie beter doorstromen en raakt je lichaam meer in balans. 

Voor deze behandeling lig je op een matras op de grond. De klankschaal wordt in de eerste aura laag aangeslagen, voor het beste resultaat zet ik de klankschaal dan ook op je lichaam. Alleen bij je 6e en 7e chakra (voorhoofd en kruin) gaat dat niet, omdat je schedel daarvoor te hard is en dat voelt niet zo lekker. Op die plaatsen houden we de schaal zo dicht mogelijk bij de huid. 

De klankschaal wordt op de volgende punten geplaatst: beide enkels en beide bovenbenen (dit is voor de meridianen in je benen), op je buik (voor het 1e, 2e en 3e chakra), op je borst (voor het 4e en 5e chakra), in beide schouderkommen en in de handpalm (voor de meridianen in je arm). Vervolgens richt ik de klankschaal zo dicht mogelijk op je voorhoofdchakra en op de kruincharka.  
Vanuit de kruinchakra gaat de schaal heel rustig een paar keer van het linkeroor naar het rechteroor en weer terug. Dit is om beide hersenhelften met elkaar te synchroniseren via de hersenstam. 
Als laatste worden er nog een aantal 8-vormige bewegingen boven het hele lichaam gemaakt.