Telefoonnummer

06 18758183

E-mail

info@fanneno.nl

Openingstijden

op afspraak.

We maken allemaal ons huis schoon met een stofzuiger en doek maar energetisch doen we dit vaak niet. Maar op energieniveau kan er ook veel ‘rommel’ in een huis zijn. Dit kan te maken hebben met de plek waar het huis is gebouwd, door gebeurtenissen die er hebben plaatsgevonden of door energieën die (vorige) bewoners aantrekken.

Wat merk jij hiervan?

Je kunt op verschillende manieren merken dat er een andere energie in jouw huis aanwezig is. Dit kan heel subtiel zijn, bijvoorbeeld dat je (onbewust) niet graag op een bepaalde plek in het huis komt. Het kan ook zijn dat je slecht slaapt of het voelt tochten in het huis (terwijl alles goed geïsoleerd is). Ook wanneer je nergens last van hebt kunnen er andere energieën in je huis aanwezig zijn (en zonder dat jij je er bewust van bent belemmerd het je toch).

Hoe ga ik te werk?

Ik maak gebruik van palo santo (ook bekend als heilig hout) of witte salie en stem mijzelf af op de energie in het huis. Soms pik ik direct al wat op, anderen kunnen op een bepaalde plek in het huis zitten. Zodra dit rustig aanvoelt ga ik elk vertrek door (met de palo santo of witte salie) en voel ik of er in bepaalde ruimtes nog wat aanwezig is. Wanneer een ruimte goed aanvoelt vul ik deze met universele energie. Voelt het huis goed aan, dan breng ik nog een koepel van energie over het huis aan, dit ter bescherming zodat het de komende tijd ook ‘schoon’ blijft.