Telefoonnummer

06 18758183

E-mail

info@fanneno.nl

Openingstijden

op afspraak.

Iedereen heeft een ziel. Of beter gezegd, iedereen is een ziel. Tijdens mijn behandelingen maak ik contact met je ziel, zonder gebonden te zijn aan tijd en ruimte.

Mijn overtuiging is dat de problemen waar we in dit leven tegen aan lopen veel verder teruggaan dan alleen dit leven. Dit hoeven niet alleen ‘spirituele’ problemen te zijn, maar kunnen ook lichamelijke of psychische uitwerkingen zijn. Daarnaast passen ‘hokjes’ of ‘labels’ niet bij mijn praktijk en behandelingen, iedereen is uniek en daarom zal geen enkele behandeling of aanpak hetzelfde zijn.

Friese nuchterheid staat bij mij voorop. Hiermee maak ik de verbinding tussen het spirituele in mijn behandelingen en hetgeen we dagelijks mee te maken hebben.

Spiritualiteit is voor mij alles omvattend. Hoe meer ik hierover leer (elke dag weer) hoe meer ik erachter kom dat dit alles met elkaar verweven is.

Onze ziel is hier om ervaringen op te doen. Net zoals die dit in voorgaande levens heeft gedaan. Zowel van de positieve ervaringen als van de negatieve ervaringen groeit de ziel. Als we in dit leven een belemmering voelen komt dit vaak van een ervaring die nog niet is afgerond, we moeten er nog wat van leren of een inzicht van krijgen. Dat mag in dit leven, het mag nu!