Telefoonnummer

06 18758183

E-mail

info@fanneno.nl

Openingstijden

op afspraak.

Tijdsduur, aantal en frequentie  
De tijdsduur voor de behandeling staat vermeld (als schatting) bij het kopje tarieven. 
Soms zijn er situaties, zoals bij kinderen, zwangerschap, zware fysieke beperkingen, concentratieproblemen of extreme vermoeidheid, waarbij de behandeltijd beperkt moet worden. Bij meerdere sessies is de tijd ertussen afhankelijk van je situatie. Uiteraard stemmen we dit samen af.  

Afspraken
De reguliere openingstijden van de praktijk zijn van maandag en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Van maandag tot en met vrijdag is de praktijk ook in de avond geopend. Het maken van een afspraak is verplicht. Telefonisch ben ik van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar, maar je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen. 
Als je minder dan 24 uur van tevoren een afspraak afzegt en er is geen sprake van overmacht, dan wordt er 50% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht. 

Bestellingen 
Via de website zijn enkele artikelen te bestellen. Dit mag uiteraard ook telefonisch of via de e-mail. Voor meer informatie over het bestelproces klik hier.

Diversen 
Om ongewenste effecten te voorkomen, wordt er in principe niet gelijktijdig met andere vormen van therapie behandeld, tenzij in overleg is bepaald dat dit geen kwaad kan. 
Ondersteuning buiten de sessies om is alleen in overleg.  
Er wordt bij ons thuis niet gerookt. Dit is voor onszelf en voor de volgende klanten wel zo plezierig. 
Na drugs- en/of alcoholgebruik kunnen en willen we je niet helpen.