Telefoonnummer

06 18758183

Email

info@fanneno.nl

Openingstijden

op afspraak.

Atman-Buddhi-Concentration (hierna ABC) zijn paarskleurige kristalglazen lichtinstrumenten.
De naam ‘Atman’ is afkomstig uit het Sanskriet en betekent zoveel als ‘het Licht, de Oorsprong, het Ware Zelf’. ‘Buddhi’ is de kracht die het begrip en het bewustzijn van de mens hier aansluiting bij laat vinden, waardoor deze ontwaakt. Vanuit deze lichtkracht zijn de ABC producten geënergetiseerd en geïnitieerd waardoor ze een continu contact met de Lichtwereld onderhouden.

In mijn praktijk maak ik gebruik van de ABC piramide en de 4 cm grote ABC bol in een hanger. De ABC piramide eigenschap om mensen boven het oordelen uit te willen trekken. De ABC piramide gebruik ik in combinatie met de Urim-code stoel. Ik heb gemerkt dat wanneer deze 2 samengevoegd worden tijdens een sessie dit mooie resultaten oplevert.

De ABC bol in de hanger gebruik ik wanneer er op een specifieke plek iets gezuiverd mag worden.

Wanneer ik de ABC piramide niet gebruik staat hij op een prominente plek in de praktijk. De ABC piramide versterkt de oordeelloosheid in de praktijk en zorgt voor een zuivere energie.

Voor meer informatie over de Atman-Buddhi-Concentration kan je hier terecht. Uiteraard ben je ook van hartewelkom in de praktijk om de Atman-Buddhi-Concentration zelf te ervaren.