Telefoonnummer

06 18758183

Email

info@fanneno.nl

Openingstijden

op afspraak.

De meditatie- en healingcirkels doe ik samen met Renate Veenings. Voor de meditatie- en healingcirkel maken we gebruik van de Urim- en Bron-Code stoel. Door deze stoelen in een cirkel te zetten ontstaat er een krachtig energetisch veld (lichtmatrix). Tijdens de meditatie kan je een intentie voor jezelf neerzetten. Geleidelijk zal de meditatie overgaan in een healing waarbij energetische blokkades worden opgeheven en oude belastende patronen losgelaten mogen worden. Door de Urim- en Bron-Code stoelen kan dit zowel op fysiek- als ziels-niveau. Renate en Matthijs begeleiden dit om dit liefdevol los te kunnen laten. 

Wat kun je verwachten? Je kunt in de stoel gedrukt worden, je moe gaan voelen (ontspannen), beelden of kleuren gaan zien, tintelingen voelen, met de energie meebewegen (als een vortex). Het kan ook zijn dat je niets ervaart. Dit betekent echter niet dat er niets gebeurt. Laat je verassen en kom het ervaren! 

Elke meditatiecirkel is anders en daarom kan je er gerust meerdere keren aan deel nemen. Tijdens de sessie werken we veel op intuïtie waardoor er verschillende meditaties/ healingen zijn. 

Ervaringen van deelnemers:
“Prachtige, krachtige, liefdevolle combinatie zijn jullie. Het geeft meteen vertrouwen.”

“Zeer krachtige energie, prachtige fontein met mooie kleur. Daar werd ik super blij van!”

“Een hele bijzondere ervaring”

“Liefdevol, aardend en helend. De persoonlijke begeleiding is ‘spot on’.”

 

De kosten voor deelname zijn € 25,- per persoon per cirkel. Via onderstaande formulier geef je je gemakkelijk op voor de meditatie- en healingcirkel waar je graag aan deel wilt nemen. Via de e-mail krijg je een ontvangstbevestiging en betaalverzoek.